Rehab
Kom-igång-grupp

För dig som är ganska otränad, eller har en del skavanker som t ex artros och behöver hjälp med uppbyggande och grundläggande styrketräning för delar av eller hela kroppen. Du kanske inte känner dig van att gå till ett gym och träna, är osäker på vad och hur du skall träna men ändå inte behöver behandling av sjukgymnast. Då är den här gruppen perfekt för dig!

Vi träffas 10 ggr två ggr/v, en timme varje gång, max 8 personer i gruppen. Vi kommer främst att träna med kroppen som belastning, men några utmaningar som ex pilatesboll, hantlar och gummiband tillkommer. Stort fokus läggs på att du skall lära dig att utföra alla övningar på ett riktigt sätt och att hitta övningar som passar dig tillsammans med kunnig coach.

Funktionell träning med rätt teknik
Personlig träning i grupp

En kurs i korrektiv och funktionell träning från grunden.

Du kanske har tränat ett tag och vill lära dig mer om funktionell träning. Stor vikt kommer att läggas på teknik så att du lär dig att utföra övningarna perfekt och få förståelse för syftet med övningen.

Vi träffas vid 6 tillfällen, 1 g/v och 1 timma/gång, max 8 personer i gruppen.
Vi kommer vid varje tillfälle att gå igenom tre-fem olika övningar dels med kroppen som belastning och dels med redskap som ex pilatesboll, hantlar, kettlebells och gummiband. Vid sista tillfället så binder vi ihop det hela till ett funktionellt baspass.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)